torsdag 30. september 2010

Edelweiss

Jaoså framleis ingen bilder å visa te, men Nicholas kommer neste uke og med seg har han alt som trengs for å laga gay porn in dem Wald.
Ganske glad for at eg valgte Edelweiss Gasthaus istedet for campingen. Iløbe av den sista vegå har været gått fra sol & sommar til kaldt og fuktig. Ikkje gildt med telt då nai. Edelweiss har tak over håve, øl på tapp og internett. Men om en drikker aldri så mange øl er fortsatt kviledager gørr kjedelige, og det har derfor blitt bare ein av disse. Imårå ser det derimot ut til at det skal hølje ned, så da er det kanskje duket for kviledag #2. blablabla

Siden sist har eg fått karra meg opp endel 7c'er og fått gått Serre Moi Forte (Chironico), Foxy Lady og Massive Attack. De to siste der e ikkje rekna som klassikarar, men når alt aent e bløtt tar man det man får.

Og by the forresten så har eg blitt godt kjent med den lokale faunaen i skogen. Første dag i skogen stod eg å hoppa på ei trerot i håp om å kjenne koss taka på Jacks Broken Heart kjentes ut. Det eg ikkje var klar over var at i rota gjemte det seg et vepsebol (Jordveps, insectus Lynings) . Eg tippe ingen har tidligere komt seg ner røysa i Magic wood i et snabbare tempo. Kom ifra det med 4 stikk på ryggen. Ei veke seinare va eg på leit etter Pura Vida, då hendelsen gjentok seg. Men denne gong hadde eg med meg fyr fra Israel som tok den verste støyden. Sikkert peanuts i forhold til Palestinske sjølmordsbombarar. Haha.

Kan forresten opplysa om at det e i rein ladskab at eg skrive blanding av nynoregsk, bokmål og dialekt ispedd litt deutch. Hadde faktisk gode norsk karakterer på vgs. Men det vel bare Dian Sattan og Jarle som lese det her uansett.

4 kommentarer:

  1. Eg og følger med her:) Sant skal sies, så skjønte eg ikke mye av det du har skrevet tidligere (mail osv), men begynner å lære det supah-multikulturelle-jærske språket ditt. Blir kjekt med noen bilder etterhvert, enjoy!

    SvarSlett
  2. hallo!, fler som følger med! trodde det BARE var jærsk du skreiv! uansett, bra med blogging!

    SvarSlett
  3. Fulle med!
    Motiverande bilde og kjekk lesning!

    SvarSlett