lørdag 4. august 2012

good times


Går lang tid mellom kvær gong eg legge ut ting heranne. Men her kommer det nokre bileter. Må på forhånd beklaga bildekvalitet, men bildetagningen blir alltid utsatt heilt te slutt uten at det vektlegges ting som gjør at bildene blir bra. Kun for dokumentasjon med andre ord. 
Eg har stort sett hold meg i sørfylket, då potensiale for nye ting der e stort og kvaliteten e bra. Litt lokal bromling har det blitt au sjølvsagt. 


2. bestigning av Never Neverland 8A, Dale. Kanonfed klemmebulder. Gecha soopah!Risa stirrer på tøft prosjekt på Heskestad. Alle flyttan e gjort, men blir hardt å setta det samen. 

 Linjen klatrer opp en tøff undercut rail og ender opp på små krimpere med en dyno tilslutt. Perfekt!
På same stein ligge denne linjå, som eg nylig klarte og skvise meg opp. Hurra Torpedo 8A. Nydelig klemming på slappe skåler og pincher. Eivind Bømling på den flotte areten Yamal 6C på Heskestad. Her e det og en heilt åbbvios sitstart som gjer det heila ganske hardt.


tøff dyno på samme stein som over, signert jarle. her røyg det møje hud før den satt. 
dritfett proj på Heskestad.


samme som over. 


STOR stein med fantastisk beliggenhet. Man labber 1 km langs en kjerrevei i idylliske omgivelser til man kommer til et regulert vann. Denne har låge halveis under vann i lange tider og er derfor meget smooth. 

Et sykt fett overheng hadde den og. Gleder meg til å ta tak i denne! Godt gjømt inne på heiå i Bjerkreim ligge denne juvelen.


Linja blei heitande "Hugleik på Staur" 7C og havner på topp 5 listen for graden i fylket efter min meining. 4 flytt på slopere og pincher og deretter supertøff klatring i en underkling rail. alt i alt rundt 16 flytt i tak.


Risaen i underklingsan på "hugleik på staur". 


Ny fin 7B på Helleland. 
 Tøft og sinnsykt hardt proj på Hellelland. Blir ikkje gått av meg jaffal.


En av nyturane eg e mest fornøgd med denne sommaren e Tjernobyl 8A. Denne linjå klatre diagonalt opp brattå på en svær stein som har fått navnet Kraftsteinen som ligger fantastisk flott til på Heskestad. Bildet er av Risa på første crux. Andre crux på Tjernobyl. Kul catch fra liten krimp og minipinch.Flotteste linja på steinen, Jarles "Little Boy" 8A. Blant de fineste i Rogaland for sure.
Risa i full gang med å pussa nok ei linja på Kraftsteinen. Flotte linja i en dal me tilfeldigvis sjekka ut på vei heim fra sørfylket. Mye stein og mange injer. yeah!!Den første sektoren som blei utvikla i sørfylket ligge ikkje langt fra Moi. Her e steinkvaliteten upåklagelig og linjene bratte. Bilde e av Jarle på Tirpitz, 7B+. 

Jarle nyter de perfekte incutsene på Moi Bien, 7A. Eivind Bømling på en fin navnlaus 7A+. Sebastian Hinsken på en meget fin 6C. En av de finaste på Moi. Brown sugar roof 7B+ går ut et bratt heng og har rundt 10 flytt på stein av fineste brione kvalitet. Veldig fornøyd med denne. 
Pussing av feteste linjen på Moi, som seinere blei "Maison de la Belle Gardiniere" 8A. 
tøft prosjekt i Moi traktene. Lommemannen prosjektet i Bjerkreim. Fortsatt ugått til tross for 3 økter investert til nå i år og like mange i fjor. One of these days....
Flott linje på Heskestad. Ikke pusset eller prøvd ennå.  

Skjørtejegeren proj på Moi. Supabørli. STORE flytt. 

Tøff linje på Ualand. 


Ein annan tøff linje på Ualand. 

So much to do.....
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar